آموزش کار با مایکروسافت 365

آموزش کار با مایکروسافت 365

مایکروسافت 365 نام مجموعه‌ای از نرم افزار و سرویس‌های این شرکت است. این ابزار در دنیای تجارت مشتریان زیادی دارد و روزبه‌روز تقاضا برای آن بیشتر می‌شود. این ابزار به شما کمک می‌کند که ارتباط‌تان را با مشتریان مدیریت کنید، همچنین هر چیزی که نیاز است از مشتریان بدانید را به شما می‌گوید. البته این سرویس دارای نرم افزارهای کاربردی زیادی است که هر کسی را شیفته خود می‌کند. در ادامه این سرویس را به صورت کامل معرفی می‌کنیم و آن را با آفیس 365 مقایسه می‌کنیم. به شما پیشنهاد خرید اکانت مایکروسافت آفیس 360 از اکانت بازار می کنیم.

معرفی مایکروسافت 365

معرفی مایکروسافت 365

معرفی امکانات مایکروسافت 365

این بسته نرم افزاری در آگوست 2017 توسط شرکت مایکروسافت منتشر شد. این بسته ترکیبی از ابزارهای مهم آفیس 365، ویندوز 10 و Enterprise Mobility  + Security (EMS) است. تعداد و برنامه‌هایی که در این بسته قرار دارند، بسته به نوع سیستم خریداری شده و سطح کاربران می‌تواند متفاوت باشد. به صورت کلی می‌توانیم بگوییم که بیشتر نرم افزارهای کاربردی این سه مجموعه را دارد. البته در ادامه بیشتر آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

سرویس Enterprise Mobility + Security برای امنیت کاربران در این سیستم قرار داده شده و باعث می‌شود بتوانید به راحتی کنترل سیستم‌تان را دست بگیرید. این سرویس به شما در سرقت‌ها کمک زیادی می‌کند، شما می‌توانید فقط با وارد شدن به اکانت خودتان از طریق گوشی، اطلاعاتی را قفل یا پاک کنید. حتی می‌توانید سیستم را قفل کنید. همچنین این برنامه یک فضای ابری بزرگ با امنیت بالا در اختیار شما قرار می‌دهد، دیگر چی می‌خواهید؟

برنامه‌های موجود در مایکروسافت 365

برنامه‌های موجود در مایکروسافت 365

لیست کامل برنامه‌های موجود در مایکروسافت 365

در واقع نمی‌توان گفت که مایکروسافت 365 چه ابزارهایی را ارائه می‌دهد، چون اشتراک‌های آن با هم متفاوت است. ولی می‌توان گفت همه‌ی اشتراک‌ها، ابزارهای زیر را دارند:

  • Office 365 (در بسته‌های Business Premium یا Enterprise F1, E3 یا E5)
  • Office 365 Advanced Threat Protection (تنها در بسته E5 )
  • Microsoft Intune
  • Microsoft Advanced Threat Analytics
  • Identity and Threat Protection
  • Information Protection and Compliance
  • Azure Active Directory
  • Azure Information Protection
  • Azure Advanced Threat Protection
  • Windows 10 Pro Upgrade or Windows 10 Enterprise

معرفی امکانات آفیس 365

در سال 2011 بود که شرکت مایکروسافت این سیستم را به بازار معرفی کرد. البته اوایل این سرویس فقط برای شرکت‌ها در دسترس بود و بعد از مدت‌ها عمومی شد. این محصول مشتریان زیادی بعد از عمومی شدن پیدا کرد، به طوری که فروش آن در سه ماهه چهارم 2017 به تنهایی از کل محصولات دیگر این شرکت بیشتر بود. آفیس 365 مجموعه‌ای از نرم افزار و سیستم‌های ابری شرکت مایکروسافت است. از این ابزارها می‌توان به Word، Excel، PowerPoint و ابزارهایی در حوزه ارتباط سازمانی اشاره کرد. مثل SharePoint، OneDrive، Teams، Yammer و Planner.

ویژگی‌های مایکروسافت و آفیس 365

ویژگی‌های مایکروسافت و آفیس 365

ویژگی‌های مایکروسافت و آفیس 365

این دو سرویس شامل محصولات و سرویس‌های زیادی هستند که می‌توانید آن‌ها را به صورت آنلاین مدیریت کنید. کاربران می‌توانند به صورت دستی یا از طریق یک فایل CSV وارد این سیستم شوند. تنظیمات بیشتر این سرویس از طریق اسکر پیت‌های PowerShell است. در زیر این مزایا را مرور می‌کنیم:

1. سرویس‌های میزبانی(Hosted services)

این برنامه به شما امکان ذخیره اطلاعات‌تان را روی فضای ابری می‌دهد. با خرید این سیستم حدود 1 ترابایت فضای ابری آنلاین در اختیار شما قرار می‌گیرد. البته بعضی از برنامه‌های دارای فضای نامحدود ذخیره سازی هستند. برای مثال نسخه Home آفیس و مایکروسافت 365 دارای 1 ترابایت فضای ذخیره سازی ابری OneDrive و 60 دقیقه مکالمه تلفنی در سرویس Skype VoIP است.

همچنین، پیشنهاد می کنیم که بخوانید : آفیس 365 و مایکروسافت 356 را اشتباه نگیرید!

2. نرم افزار پر کاربرد Outlook

سرویس ایمیل، مدیریت کار، برنامه تقویم و مدیریت تماس همراه با اشتراک Business و Enterprise Office 365 را Outlook می‌گویند. همچنین مایکروسافت یک ویژگی به نام Clutter with Office 365 برای ایمیل‌ها معرفی کرده که با توجه به همین هر ایمیل، اولویت را به کاربران یادآوری می‌کند. برای این کار ابتدا برنامه الگوی رفتاری کاربران را تجزیه و تحلیل می‌کند. برای مثال فرد به ایمیل‌های دریافتی از طریق یک شرکت توجه نمی‌کند. برنامه این موضوع را می‌فهمد و آن را به پوشه‌ای با نام Outlook انتقال می‌دهد. با ورود به پرتال برنامه می‌توانید این قابلیت را روشن یا خاموش کنید.

3. برنامه‌های آفیس(Office applications)

این برنامه‌ها از سپتامبر 2018 در دسترس قرار گرفتند، هر چند که در نسخه دائمی آفیس 2019 خبری از آن‌ها نبود. این برنامه‌ها به شما اجازه می‌دهند وقتی که پرونده‌ها باز می‌شوند، بلافاصله بتوانید از برنامه‌ها استفاده کنید. آپدیت این برنامه‌ها به صورت خودکار انجام می‌شود و هر دفعه امنیت آن بالا می‌رود، البته اگر اشتراک شما باقی مانده باشد. اگر اشتراک شما تمام شود، فقط می‌توانید این برنامه‌ها را باز کنید و قابلیت ویرایش غیر فعال می‌شود. با خرید دوباره اشتراک، این مشکل حل می‌شود.

4. ابزارهای همکاری(Collaboration tools)

Office 365 دارای برنامه‌های زیادی برای پوشش نیازهای همکاری در شرکت‌ها است. ابزارهای زیر برای ارتباط در سطح شرکت مناسب هستند.

  • OneDrive for Business
  • SharePoint Online Microsoft Teams
  • Yammer
  • Skype for Business
  • Outlook Online
  • Delve

هر یک از این ابزارها کاربردهای خاص خودشان را دارند. برای انتخاب ابزار مناسب باید به اندازه شرکت، تیم، کاربرد ابزار، مشخصات پروژه و ترجیحات کارمندان توجه کنید. هر ابزار همکاری، کاربرد خاص خودش است. SharePoint Online به شما کمک می‌کند که دستورات خودتان را به صورت اینترنتی به کارمندان منتقل کنید.  همچنین ارتباطات عمومی و خصوصی و همایش‌های صوتی و تصویری را فعال می‌کند.

Outlook Online فضایی برای مدیریت ایمیل‌ها بر اساس اولویت است که به شما کمک می‌کند کارهای‌تان را خیلی آسان‌تر مدیریت دو برنامه ریزی کنید. Yammer به شما کمک می‌کند با تیم‌های دیگر برقرار کنید و این ارتباط را برای شما مدیریت می‌کند. تقریباً می‌توان گفت همان کاری که بیشتر CRM ها انجام می‌دهند  Skype for Business ابزاری مثل شبکه‌های اجتماعی است که می‌توانید از طریق آن به همکاران پیام ویدیویی، متنی و صوتی بدهید یا کنفرانس بگذارید.

ابزار Delve کمک می‌کند که بوردها را در کنار یک دیگر گروه بندی کنید . اطلاعاتی که لازم است را به اشتراک بگذارید. برای مثال پروژه‌ها را تقسیم می‌کنند و اطلاعات هر کار را بیان می‌کنند. این ابزار در تقسیم وظایف کاربردهای زیادی دارد. البته این همه چیز نیست. مایکروسافت و آفیس 365 دارای ابزارهای دیگری برای مدیریت پروژه هستند. مثلاً ابزاری برای تحلیل رقبا و مشتریان بر اساس سرچ در اینترنت، فضای مجازی، سن، محل زندگی، کار و تحصیلات دارند. یک مدیر حرفه‌ای اهمیت تحلیل رقبا و مشتریان را می‌داند.

وقتی که رقبا را تحلیل کنید، متوجه می‌شوید کدام محصول آن‌ها پرفروش است، کدام تبلیغات آن‌ها بازدهی زیادی داشته و نقاط ضعف و قوت‌شان چیست. این اطلاعات در کنار شناخت مشتری به شما کمک می‌کند بهترین محصول را با توجه به نیاز مشتری را بسازید و معرفی کنید. همچنین دارای Calendar یا تقویم است که می‌توانید رویدادهای‌تان را در آن ثبت و مدیریت کنید. سرویس People به شما کمک می‌کند مخاطبین داخلی و خارجی شرکت را مدیریت کنید.

در بالا هم گفتیم که OneDrive for Business یک فضای ابری یک ترابایتی در صورت خرید اشتراک به شما می‌دهد. شما می‌توانید اطلاعات خودتان را در این فضا ذخیره کنید. ابزار Planner به مدیریت و برنامه ریزی کارها کمک می‌کند. هر شرکتی برای موفق شدن نیاز به برنامه ریزی دارد و هر برنامه، نیاز به بررسی دارد و این ابزار بهترین روش برای بررسی و برنامه ریزی است. Power BI اسم یکی دیگر از ابزارهای مایکروسافت است که به تحلیل اطلاعات کمک می‌کند.

تفاوت مایکروسافت 365 و آفیس 365 چیست؟

تفاوت مایکروسافت 365 و آفیس 365 چیست؟

تفاوت مایکروسافت 365 و آفیس 365 چیست؟

آفیس 365 مجموعه‌ای از برنامه‌های این شرکت است و خودش بخشی از مایکروسافت 365 درجه است. مایکروسافت 365 درجه مجموعه‌ای از ابزارهای آفیس 365، ویندوز 10 و Enterprise Mobility + Security است.

مزایای استفاده از مایکروسافت 365 اورجینال

  • بهره مندی از همه‌ی برنامه‌های آفیس
  • استفاده از آخرین نسخه برنامه‌ها به صورت رایگان
  • قابل نصب بر روی تمامی دستگاه‌ها و بدون در نظر گرفتن پلتفرم، سیستم عامل و نسخه آن
  • دارای فضای ابری یک ترابایتی
  • تماس اسکایپ با خطوط ثابت با بیش از 60 کشور دنیا
  • امکان دسترسی به فایل‌ها و اسناد در همه وقت و همه جا و حفاظت از آن‌ها

معرفی انواع آفیس 365

آفیس و مایکروسافت 365 دارای دو نوع تجاری و خانگی هستند که در ادامه بررسی می‌کنیم:

آشنایی با آفیس تجاری

این سرویس برای 5 سیستم به ازای هر کاربر بدون استفاده از سرویس‌های آنلاین Exchange ،SharePoint و Lync Online است. برای بیزنس‌های کوچک سه برنامه آفیس 365 جواب است و از 300 کاربر پشتیبانی می‌کند.

  • Office Business 365 Essentials: این طرح فقط سرویس‌های آنلاین مثل OneDrive for Business و Exchange Online را دارد. اگر می‌خواهید ایمیل و فضای ابری‌تان را مدیریت کنید، این طرح برای شما عالی است.
  • Office 365 Business: این سیستم فقط برنامه‌های دسکتاپ Office و OneDrive for Business را دارد. اگر می‌خواهید دسترسی آسان به فضای ابری داشته باشید؛ ولی نمی‌خواهید ایمیل‌تان را به مایکروسافت تغییر دهید، این طرح عالی است.
  • Office 365 Premium Busines: همه‌ی سرویس‌های دسکتاپ و آنلاین
  • Office 365 ProPlus: فقط برنامه‌های دسکتاپ به همراه OneDrive for Business cloud را دارد.
  • Office 365 Enterprise E1: این طرح فقط سرویس‌های آنلاین آفیس را دارد و برنامه‌ها دسکتاپ را ارائه نمی‌دهد.
  • Office 365 Enterprise E3: محبوب‌ترین طرح برای شرکت‌های بزرگ. ترکیبی از سرویس آنلاین و برنامه دسکتاپ
  • Office 365 Enterprise E5: دارای ویژگی‌های پیشرفته eDiscovery است که امنیت و قیمت بالایی دارد.

آشنایی با آفیس 365 خانگی

این سرویس قبلاً با نام Home Premium در بازار ارائه می‌شد و حداکثر برای شش کاربر مناسب است. اگر بیزنس‌تان تک نفره است، Office 365 Home بهترین طرح برای شما است. هر چند که نسخه‌های تجاری بهتر هستند و امکانات بیشتری را ارائه می‌دهند؛ ولی این مورد اقتصادی‌تر است. هر اشتراک از این طرح به شما امکان دسترسی به تمام ابزار آفیس را می‌دهد. شما می‌توانید این اشتراک را حداکثر با پنج حساب مختلف مایکروسافت به اشتراک بگذارید. هر یک از این کاربران می‌توانند صندوق پست اختصاصی و فضای یک ترابایتی ابری خود را داشته باشند. فروشگاه اکانت بازار با پشتیبانی 24 ساعته همراه شماست تا بتوانید بهترین اکانت را به صورت قانونی و کاملا معتبر خریداری کنید0

اهمیت خرید مایکروسافت 365

اگر می‌خواهید صاحب تمامی ابزار و برنامه‌های شرکت مایکروسافت آفیس شوید، خرید اشتراک مایکروسافت 365 بهترین پیشنهاد برای شماست. این سیستم دارای دو نوع تجاری و خانگی است که به شما کمک می‌کند پروژه و بیزنس خود را بهتر مدیریت کنید. در بالا آموزش کار با مایکروسافت 365 آمده است. البته این کار سختی نیست، فقط لازم است که آن را نصب کنید. در بالا کاربرد هر کدام را گفتیم. بعد یک بار از برنامه استفاده کنید تا همه چیز دست‌تان بیاید. همچنین در بالا مزایا و کاربردهای این ابزار گفته شده است. باشد که با استفاده درست از سیستم مایکروسافت 365 بیزنس پر سود و موفقی داشته باشید.

سوالات متداول

1. مایکروسافت 365 چیست؟

مجموعه‌ای از ابزارهای کاربردی شرکت مایکروسافت در کنار ویندوز 10.

2. کاربرد مایکروسافت 365 چیست؟

این سیستم برای شرکت‌ها عالی است و به آن‌ها کمک می‌کند که بیزنس و کارها را بهتر مدیریت کنند و در نهایت موفق‌تر شوند.

3. آفیس 365 چند نوع دارد؟

دارای دو نوع خانگی و تجاری است. نسخه خانگی برای یک نفر و نسخه تجاری برای یک شرکت بزرگ مناسب است.

4. تفاوت آفیس 365 و مایکروسافت 365 چیست؟

آفیس 365، مجموعه‌ای از برنامه‌های شرکت مایکروسافت است. ولی مایکروسافت 365 دارای همه‌ی برنامه‌های آفیس 365 به علاوه ویندوز 10 است که امنیت آن‌ها ارتقا داده شده است.

5. چگونه کارهای شرکت را برنامه ریزی و مدیریت کنیم؟

برای این کار لازم است که اشتراک مایکروسافت 365 را تهیه کنید و ابزار Planner را باز کنید.

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *