معرفی ویژگی‌های اکانت achrefs(اچرفز)

معرفی ویژگی‌های اکانت achrefs(اچرفز)

اگر در زمینه سئو و وبمستر فعالیت می‌کنید، احتمالاً اهمیت تحلیل رقبا را می‌دانید. هر سئو کاری نیاز است ابزاری برای پیدا کردن بهترین کلمه کلیدی و مدیریت بک لینک‌ها داشته باشد. ابزارهای زیادی برای این کار وجود دارند؛ ولی مهم است که بهترین ابزار را پیدا و استفاده کنید. سئو کاران حرفه‌ای می‌دانند این حوزه جای اشتباه کردن ندارد و یک اشتباه برابر است با چند ماه عقب افتادن. یکی از بهترین ابزارها برای تحلیل رقبا، achrefs است. در ادامه به معرفی ویژگی‌های اکانت اچرفز می‌پردازیم. پس تا آخر این متن همراه ما باشید.

معرفی اکانت اچرفز

اچرفز ابزاری برای تحلیل سئو است که توسط شرکتی به همین نام طراحی و توسعه داده شده است. این ابزار به شما کمک می‌کند سئو سایت را تقویت کنید و به صفحات بالاتر جستجو بیایید. این ابزار به شما می‌گوید دید موتورهای جستجو به سایت شما چگونه است. این برنامه دارای اشتراک و پلن‌های مختلفی است که با توجه به بیزنس‌تان باید بهترین را انتخاب کنید.

خرید و معرفی انواع اشتراک اچرفز

معرفی اصطلاحات اچرفز

معرفی اصطلاحات اچرفز

معرفی اصطلاحات اچرفز

برای اینکه بتوانید به خوبی از این ابزار استفاده کنید، لازم است که با اصطلاحات رایج در آن آشنا شوید. وقتی که معنی اصطلاحات این ابزار تحلیل و آنالیز سئو سایت را بدانید، می‌توانید آمار و ارقام را به دست آورید و به‌راحتی آن‌ها را بهبود دهید. در ادامه تمام این اصطلاحات آمده است:

رتبه جهانی سایت Ahrefs Rank

رتبه جهانی سایت Ahrefs Rank

رتبه جهانی سایت Ahrefs Rank

 هر چه این رتبه پایین‌تر باشد، سئو سایت شما قوی‌تر است. اچرفز با توجه به دیتاهایش به وب‌سایت‌ها رتبه می‌دهد. بهتر بگوییم این همان رتبه الکسا است.

رتبه بندی سایت از لحاظ UR ( URL Rating)

Achrefs تمام بک لینک‌های موجود در سایت را از نظر کیفیت و کمیت چک می‌کند و بعد با توجه به این موارد به شما رتبه می‌دهد. این امتیاز در ابزار moz هم دیده می‌شود که به آن PA می‌گویند. به صورت کلی رتبه هر چیزی کمتر باشد، بهتر است.

رتبه بندی از لحاظ DR ( Domain Rating)

امتیازی که به عنوان دامنه یا یونیک سایت داده می‌شود را در اچرفز dr می‌گویند. البته این رتبه در ابزار MOZ به DA معروف است.

Referring Domains

اگر محتوا شما معتبر و در عین حال جدید و مفید باشد، احتمالاً چند سایت به صفحات شما لینک دهند. این معیار تعداد سایت‌هایی که به محتوا شما لینک داده‌اند را می‌گوید. هر چه این مقدار بیشتر باشد، بهتر است.

Anchors (انکرتکست)

انکرتکست یا همان کلمه کلیدی اصلی و فرعی، کلماتی هستند که در لینک سازی متنی استفاده می‌شوند. در این ابزار بهترین و بیشترین انکرتکست‌هایی که در لینک سازی خارجی استفاده شدند را می‌بینید.

توزیع CTLDs Distribution

منظور از این اصطلاح تمام بک لینک‌هایی که توسط دامنه‌های مختلف دریافت می‌کنید.

Organic keywords (ارگانیک کلمات کلیدی)

تعداد کلمات کلیدی که در نتایج نشان داده شده و برای آن‌ها رتبه گرفتید.

کاربرد ابزار achrefs

کاربرد ابزار achrefs

کاربرد ابزار achrefs

  1. بررسی و بهبود بک لینک‌ها
  2. تجزیه و تحلیل رقبا
  3. پیدا کردن بهترین محتوا و کلمات کلیدی
  4. پیگیری رتبه در گوگل
  5. خبردار شدن از آخرین تغییرات سئو
معرفی ویژگی‌های اکانت اچرفز

معرفی ویژگی‌های اکانت اچرفز

معرفی ویژگی‌های اکانت اچرفز

این ابزار از ربات و ایندکس‌های متعلق به خود برای تحلیل وب سایت‌ها استفاده می‌کند. این ابزار برای نشان دادن یک نتیجه، میلیون‌ها سایت را ایندکس می‌کند. همچنین برای نشان دادن بهترین جستجو، ایندکس‌ها بعد از 30 دقیقه به روز رسانی می‌شوند. در زیر ویژگی‌های اکانت achrefs آمده شده است:

 Competitive Analysis یا تحلیل رقبا

ompetitive Analysis به شما کمک می‌کند که کلمه کلیدی‌هایی که رقیبان استفاده می‌کنند را پیدا کنید. برای مثال به شما می‌گوید که در زمینه آرایشی کلمات« کرم ضد جوش، ماسک ورقه‌ای، کرم ضد لک و ضد پیری» خیلی استفاده شده است. استفاده از این کلمات همان چیزی هستند که باعث جذب ترافیک توسط سایت رقبا شده‌اند. شما هم از این کلمات استفاده کنید تا به صفحات بالاتر بیایید.

برای اینکه بدانید چه میزان ترافیک و بازدیدی از این کلمات به دست می‌آورید، باید به قسمت  Top Pages بروید. اگر می‌خواهید کلماتی را که رقبا با استفاده از آن‌ها رنک و رتبه گرفتند؛ ولی شما نتوانستید باید به قسمت Content Gap بروید. در این ابزار بخشی به نام  Site Explorer قرار دارد که به سئو کمک زیادی می‌کند. این بخش سه قسمت متفاوت دارد:

·  Organic traffic research

ات کلیداین ابزار به شما کمک می‌کند کلمی اصلی و فرعی‌ای که رقبا با استفاده از آن رنک کسب کردند را پیدا کنید. همچنین می‌توانید ببینید که رقیب شما چقدر از این کلمات کلیدی بازدید کسب کرده است. به زبانی ساده‌تر میزان ترافیک رقبا را به شما نشان می‌دهد. برای ورود بخش لازم است اول اسم سایت رقیب‌تان را در بخش Site Explorer وارد کنید و بعد قسمت Organic search بروید. در این بخش می‌توانید گزارش و ترافیک‌ها را بررسی کنید.

·  Backlink checker

دنبال این هستید که بدانید سایت رقیب از چه بک لینک‌هایی استفاده می‌کند، این ابزار برای شما ساخته شده است. شما با کمک این ابزار به راحتی می‌توانید تمامی بک لینک‌های رقبا را ببینید و آن‌ها را با هم مقایسه کنید. برای استفاده از این ابزار لازم است که نام سایت رقیب را در بخش  Site Explorer وارد کنید و بعد دکمه قسمت را بزنید.

·  Paid traffic research

اگر نمی‌دانید که چه تبلیغ‌هایی برای سایت و حوزه کاری شما مناسب هستند، این ابزار را استفاده کنید. این ابزار در بین کسانی که در بخش دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند، خیلی استفاده می‌شود. این ابزار تمام تبلیغات رقبا را نشان می‌دهد و بازدهی هر کدام را بیان می‌کند. برای استفاده از این ابزار لازم است بعد از وارد کردن اسم سایت در Backlink profile به بخش Paid search بروید.

 Keyword Research یا جستجوی کلید واژه

این بخش از ابزار اچرفز هزاران کلمه کلیدی را در اختیارتان قرار می‌دهد. همچنین به شما می‌گویید که هر یک از این کلمه کلیدی‌ها چقدر طرفدار دارند یا چقدر ترافیک کسب کردند. برای مثال شما کلمه« کرم ضد جوش» را می‌نویسید. این ابزار به شما می‌گوید که این کلمه چقدر سرچ شده و همچنین پرطرفدارترین کلمات کلیدی نزدیک را به شما نشان می‌دهد. در ادامه به همه‌ی کاربرد و امکانات این بخش می‌پردازیم:

·  پیشنهاد تعداد زیادی کلید واژه

با استفاده از این بخش می‌توانید همیشه کلمات کلیدی جذاب و جدید پیدا کنید. این بخش هر ماه آپدیت می‌شود.

·  پشتیبانی از صدها کشور

بعضی از ابزارها فقط کلیدواژه‌هایی که به زبان انگلیسی هستند را نشان می‌دهد، البته فقط بعضی از کشورهای انگلیسی زبان را. ولی این ابزار از صدها کشور پشتیبانی می‌کند و اطلاعات همه‌ی این کشورها را نشان می‌دهد. همچنین می‌توانید کلمات کلیدی را به زبان فارسی جستجو کنید و با ایندکس همه‌ی سایت‌های ایرانی رقیب، بهترین نتایج نمایش داده می‌شود.

·  عدد دقیق میزان سرچ

این ابزار از اسمش هم مشخص است که میزان دقیقی از سرچ‌ها را نشان می‌دهد. برای مثال با وارد کردن کلمه« بهترین کرم ضد پیری» این ابزار می‌گوید که 9 هزار بار سرچ شده است.

·  سنجش میزان سختی کلمه کلیدی

این ابزار برای به دست آوردن رنک میزان سختی کلید واژه استفاده می‌کند و از فاکتوری به نام KD استفاده می‌کند.

·  تعین میزان کلیک

شاید با خودتان فکر کنید وقتی میزان سرچ کلمه‌ای زیاد باشد، میزان کلیک بر روی آن هم زیاد است. ولی این کاملاً اشتباه است. بعضی از کلمات سرچ می‌شوند؛ ولی روی آن‌ها کلیک نمی‌شود یا روی نتیجه چندم کلیک می‌کنند که کلمه کلیدی اصلی آن فرق می‌کند. اچرفز میزان دقیق این کلیک‌ها را به شما نشان می‌دهد.

·  SERP

این ابزار به شما کمک می‌کند معیارهای سئو در سایت‌های با رنک بالا را بررسی می‌کند.

·  به دست آوردن کلید واژه‌ها

این ابزار به شما کمک می‌کند لیستی از تمام کلید واژه‌هایی که قصد دارید از آن‌ها استفاده کنید را به شما نشان می‌دهد. مثلاً با سرچ یک کلمه، تمام کلمات کلیدی معتبر و پر سرچ را نشان می‌دهد.

· Backlink Research یا جستجوی بک لینک‌ها

این ابزار یکی از قدرمندترین وسیله‌ها برای تحلیل سئو سایت است. achrefs دارای بزرگ‌ترین ایندکس لایو بک لینک‌ها است. برای اینکه اطلاعات این ابزار همیشه به روز باشد، ربات‌های این ابزار روزانه 4 میلیارد صفحه را کرال می‌کنند.

بررسی محتوا Content Research

این ابزار به شما کمک می‌کند محتوا را بررسی کنید و به شما می‌گوید که این محتوا چه مشکلاتی دارد. همچنین راه حل آن‌ها را می‌گوید تا محتوا خود را غنی‌تر کنید. همچنین با این ابزار می‌توانید محتوا رقبا را هم تحلیل کنید.

دیگر ویژگی‌های اچرفز

  1. بررسی رتبه سایت‌ها Rank Tracking
  2. نظارت بر وب ‌سایت Web Monitoring

کلام آخر

برای اینکه در فضای مجازی فروش خوبی داشته باشید، لازم است که وب سایت شما به صفحات بالای نتایج جستجو بیاید. برای این کار لازم است که سئو سایت را تقویت کنید. سئوکاران می‌دانند که این کار بدون استفاده از ابزارهای سئو خیلی سخت و وقت گیر است. بهترین ابزار برای تحلیل سئو سایت و رقبا، achrefs است. ولی چرا این ابزار طرفداران زیادی دارد؟ در بالا به معرفی ویژگی‌های اکانت اچرفز پرداختیم تا شما را به جواب این سوال و بیشتر بپردازیم.

برای این نوشته برچسبی وجود ندارد !

نظرات کاربران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *