بلاک کردن در لینکدین چگونه است؟

لینکدین که یک شبکه اجتماعی مختص به کسب وکار و کارآفرینی است، فضای بسیار مناسبی برای برقراری ارتباط و تعامل با افراد در سطوح مختلف شغلی می‌باشد. با تمام مزایا و قابلیت‌هایی که لینکدین دارد، ممکن است در برخی از مواقع تجربه بدی از این پلتفرم به دست بیاوریم و با افرادی در این فضا روبه‌رو شویم که به هر دلیل تمایلی به ادامه ارتباط با آنها نداشته باشیم. لینکدین خود چنین شرایطی را از قبل در نظر گرفته و برای حل و کنترل آن قابلیتی تحت عنوان “بلاک کردن” را ارائه داده است. شما با استفاده از این قابلیت می‌توانید ارتباطتان با افرادی که دیگر تمایلی به ارتباط با آنها ندارید را از بین ببرید. ما برترین مرکز خرید اکانت در این مقاله به بررسی مفاهیم، چگونگی و نکات مهم در زمان بلاک کردن افراد در اکانت پرمیوم لینکدین خواهیم پرداخت و یک راهنمای جامع حول محور این موضوع را در اختیارتان قرار می‌دهیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

بلاک کردن در لینکدین به چه معناست؟

این قابلیت که روزبه‌روز در شبکه‌های اجتماعی پر رنگ تر می‌شود، به شما امکان می‌دهد بتوانید تعاملات و ارتباطات خود را با یک سری افراد محدود کنید. زمانی که شما اصطلاحا یک فرد را در لینکدین بلاک می‌کنید به این معناست که عملا او را از دسترسی به فعالیت‌ها و اطلاعات صفحه خود محروم می‌کنید. همچنین شما نیز نسبت به فعالیت‌ها و اطلاعات فردی که بلاک کرده‌اید، بی اطلاع خواهید ماند. این قابلیت در شرایطی که با افراد زیر روبه‌رو می‌شوید بسیار کاربردی است:

افراد مزاحم: برخی از افراد قصدشان از برقراری ارتباط مزاحمت است و دارای رفتار نامناسبی هستند. در صورتی که تمایلی به ارتباط با این افراد ندارید، بهتر است آنها را بلاک کنید.

رقبا: در برخی از مواقع شما تمایلی ندارید که رقبایتان از فعالیت‌های شما در لینکدین مطلع شوند، بهترین راه‌حل برای این موضوع بلاک کردن آنهاست.

افراد غیر فعال یا اصطلاحا روح: برخی از افراد در صفحه شما هیچ فعالیتی ندارند و توجه‌ای به پست‌های منتشر شده از جانب شما نیز ندارند. در این حالت برای مرتب شدن لیست اتصالات‌تان می‌توانید تعدادی از این افراد را بلاک کنید.

2 روش بلاک کردن در لینکدین

برای بلاک کردن افراد در لینکدین، دو روش پیش روی شما قرار دارد:

روش اول: از طریق وب‌سایت

  • در این روش شما باید ابتدا وارد سایت لینکدین شوید و نام کاربری و رمز عبور خود را بزنید.
  • در مرحله بعدی باید به صفحه پروفایل فردی که قصد بلاک کردن آن را دارید بروید.
  • سپس بر روی آیکون “…” در کنار دکمه “ارسال پیام” کلیک کنید و از بین گزینه‌های موجود، گزینه “Report or block” را بزنید.
  • یک صفحه جدید برایتان باز می‌شود که باید در آن روی گزینه ” block” کلیک کنید.
  • در این مرحله در صورت تمایل می‌توانید دلیل بلاک کردن خود را وارد کنید و در نهایت باید روی دکمه ” Confirm block” کلیک کنید تا بتوانید با موفقیت فرد مورد نظر خود را بلاک کنید.

روش دوم: از طریق برنامه لینکدین

  • در این روش باید اپلیکیشن لینکدین را در موبایل هوشمند خود باز کنید و به پروفایل فرد مورد نظر بروید.
  • آیکون سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه را بزنید و مابقی مراحل را مانند روش قبلی ادامه دهید.

نکات مهم برای بلاک کردن در لینکدین

  • بلاک کردن افراد در لینکدین باید به‌عنوان آخرین راه‌حل در نظر گرفته شود و بهتر است روش‌هایی همچون تغییر تنظیمات حریم خصوصی یا نادیده گرفتن را امتحان کنید. اما اگر به طور قطع تصمیم به بلاک کردن دارید بهتر است نکات زیر را مد نظر قرار دهید:
  • قبل از اینکه فردی را بلاک کنید، مطمئن شوید که دیگر تمایلی به ادامه همکاری و تعامل با آن را ندارید؛ زیرا بلاک کردن به واسطه خراب کردن پل‌های پشت سرتان است و پس از آن راه بازگشتی به آن فرد نخواهید داشت.
  • از این قابلیت در لینکدین سوءاستفاده نکنید و آن را برای اذیت و آزار دیگران یا انتقام جویی به کار نبرید. این نکته را فراموش نکنید که باید در لینکدین وسایر شبکه‌های مجازی رفتاری کاملا حرفه‌ای داشته باشید.
  • بلاک کردن در لینکدین به معنای حذف آن فرد از دسترس شما نیست و ممکن است در جستجوها یا گروه‌های مختلف، مجدد با آن فرد روبه‌رو شوید.
  • توجه کنید که در کنار قابلیت بلاک کردن، لینکدین ابزارهای دیگری را نیز برای حفظ حریم خصوصی و امنیت کاربران ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با استفاده از تنظیمات حریم خصوصی، میزان دسترسی افراد به اطلاعات پروفایل خود را کنترل کنید و یا از قابلیت “عدم نمایش در جستجو” برای پنهان کردن پروفایل خود از دید دیگران استفاده کنید.
  • در صورتی که فردی در لینکدین برای شما ایجاد مزاحمت کرده یا رفتار غیرقانونی و توهین‌آمیزی داشته باشد، می‌توانید به جای بلاک کردن،تخلف او را به لینکدین گزارش دهید.

بلاک کردن در لینکدین، قابلیتی کاربردی

همان‌طور که به عنوان فروشگاه برتر خرید اکانت بارها تاکید کردیم، بلاک کردن در لینکدین قابلیتی کاربردی است که به شما کمک می‌کند تعاملات ناسالم خود را در این فضا کنترل کنید و از شر افراد مزاحم خلاص شوید و تجربه‌ای امن و لذت‌بخش از لینکدین را برای خود به ارمغان بیاورید. همچنین توجه داشته باشید که به این مورد به‌عنوان آخرین راه‌حل در لینکدین فکر کنید و همواره سعی کنید با استفاده از سایر روش‌ها مشکل خود را برطرف کنید.

سوالات متداول

  1. بهتر است چه کسانی را در لینکدین بلاک کنیم؟

بهتر است افراد مزاحم و کسانی که رفتارهای غیرقانونی و توهین‌آمیز دارند را در این پلتفرم بلاک کنید.

  1. بلاک کردن در لینکدین چه تاثیراتی دارد؟

زمانی که شما فردی را بلاک می‌کنید، او دیگر نمی‌تواند اطلاعات و پروفایل شما را مشاهده کند، برایتان پیام ارسال کند و اعلان‌های مربوط به صفحه شما را دریافت کند.

  1. آیا می‌توان افراد بلاک شده را از لیست بلاک‌شدگان خارج کرد؟

بله، شما می‌توانید در هر زمان افراد را از لیست بلاک‌شدگان خارج کنید. برای انجام این کار، به بخش “تنظیمات” و سپس “حریم خصوصی و امنیت” و در نهایت “مسدود کردن افراد” بروید. در این صفحه، لیست افراد بلاک‌شده خود را مشاهده خواهید کرد و می‌توانید با کلیک بر روی دکمه “Unblock” در کنار نام هر فرد، او را از لیست بلاک‌شدگان خارج کنید.

  1. اگر کسی را در لینکدین بلاک کنیم، آیا خود او متوجه این موضوع می‌شود؟

فرد بلاک شده هیچ اعلانی مبنی بر بلاک شدن از سمت شما دریافت نخواهد کرد.

  1. در چه شرایطی باید از قابلیت بلاک کردن در لینکدین استفاده کرد؟

در شرایطی همچون مواجه با رفتار نامناسب فرد، عدم تمایل به مشاهده فعالیت‌ها و اطلاعات فرد مورد نظر، حفظ حریم خصوصی و رقابت شغلی می‌توانید از این قابلیت کمک بگیرید.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version